9 років під знаком якості: Volkswagen Центр Херсон святкує День народження

Volkswagen Центр Херсон, свято, тест-драйв
З 2011 року Volkswagen Центр Херсон демонструє херсонцям високий рівень якості обслуговування та турботи про клієнтів.

У суботу, 12 вересня, Volkswagen Центр Херсон у колі клієнтів та шанувальників німецького бренду відсвяткував свій День народження.

Aвтoцeнтp пpийшли привітати добрі знaйомі, дpузі, які протягом всього часу лишаються партнерами дилерського цeнтpу - cтpaxoвa кoмпaнія «Арсенал», фінансовий партнер Porsche Finance Group Ukraine. Свої творчі подарунки презентували сімейний центр Pride, а з привітальною піснею для Volkswagen Центра Херсон виступив гурт «Лайм Дуо».

На честь свята відвідувачам підготували особливу програму. Дорослі могли ознайомитись із модельним рядом Volkswagen, спробувати смачне частування у форматі «Street food» та долучитись до тематичних тест-драйвів.

На маленьких гостей чекала окрема зона розваг з батутом, аква-гримом і нянями-аніматорами.

- Довготривалість, якість та безпечність відносин з клієнтами - це одні з головних принципів великої родини Volkswagen Центр Херсон. Головні принципи роботи нашої команди: професійність, постійне навчання та підвищення кваліфікації, професійне зростання, любов до клієнтів, якісне та швидке обслуговування, готовність надати у будь-який час допомогу та дати відповідь на будь-яке питання. Адже успіх будь-якої справи залежить від команди однодумців. Тому команда з 80 спеціалістів Volkswagen Центр Херсон працює над тим, аби клієнти отримували якісне обслуговування та приємні емоції, – зазначив Дмитро Іванов, директор холдингу «Автопланета».

На День народження aвтoцeнтp нe лише приймав подарунки та привітання, але і сам нагороджував за вірність та відданість своїх співробітників. Під час святкування для гостей провели вікторину, у якій розіграли близько 20 різноманітних подарунків від Volkswagen Центр Херсон та партнерів. Окрім цього, кожен гість отримав маленький подарунок на пам'ять від Volkswagen Цeнтp Xepcoн.

Щороку дилерський центр готує сюрпризи для своїх клієнтів і шанувальників бренду. Цього року, на честь 9-річчя, у Volkswagen Центр Херсон відбулося тexнoлoгічне aвтoшoу SUV&Pick-up Road Show. Головною подією свята стали шалені тест-драйви на титанах німецького автопрому, таких як Touareg, T – Roc, Tiguan та Amarok. Лише того дня гості салону змогли скористатися можливістю випробувати позашляховики Touareg та пікап Amarok в умовах офроуду, а для тестування інноваційних технологій кросоверів T-Roc, Tiguan або Touareg були організовані спеціальні зони демонстрації асистентів водія. На весь період тест-драйвів зареєструвались близько 500 шанувальників Volkswagen.

Amarok із постійним повним приводом 4Motion, що є улюбленцем чоловіків протягом багатьох років, особливо для фермерів, мисливців та аграріїв, для усіх, хто любить перемагати бездоріжжя та підкорювати стихію.

Touareg відтепер оснащений новим технологічним асистентом - поворотною віссю.

Tiguan сьогодні - це один з найпопулярніших SUV в усьому світі, в той самий час беззаперечний №1 серед всіх в Європі.

T-Roc – автомобіль зі стильним та сучасним дизайном, який буде відповідним помічником для починаючих підприємців.

Volkswagen Центр Херсон є лідером з продажу автомобілів Volkswagen на півдні України. За час своєї роботи дилерський центр значно розширив спектр послуг. Зокрема, DasWelt Auto у місті Херсон та експрес заміна мастила.

Також Volkswagen Центр Херсон пропонує широкий високоякісний вибір автомобілів з пробігом. Ви зможете швидко та безпечно продати або обміняти свій автомобіль на новий Volkswagen або інший автомобіль з пробігом. У наявності більше 200 авто на будь-який бюджет.

Окрім цього, офіційний сервіс Volkswagen Центр Херсон пропонує надійний і перевірений сервіс експрес заміни мастила у вашому автомобілі. За допомогою сучасного і технологічного обладнання, заміна стала ще швидше, простіше і доступніше у сього 25 хвилин вашого часу! Вартість послуги від 900 грн.

- Це дійсно чудове свято для всієї нашої родини! - ділиться враженнями відвідувачка Олександра Павлова, - Ми дуже вдячні організаторам шоу і хотіли б, щоб херсонці частіше отримували можливість так активно відпочивати! Автоцентру хочемо побажати подальшого розвитку та процвітання!

А от гість свята Сергій Іванов не лише приємно провів час із родиною, а й придивився собі нове авто:

- Дуже уважні менеджери розповіли мені усе про кілька моделей, які мені сподобались. Помітно, що для них дуже важлива турбота про клієнтів. Думаю, що найближчим часом стану клієнтом Volkswagen Центр Херсон.

Слова подяки від клієнтів і гостей звучали під час і після заходу за прекрасно проведений час в колі друзів.

День народження Volkswagen Центр Херсон вдався!

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон