Представники Олешківської райради відвідали відремонтований інклюзивно-ресурсний центр

Олешки, райрада, зустріч
Голова Олешківської районної ради Павло Потоцький і представники депутатського корпусу відвідали районний інклюзивно-ресурсний центр.

Учора, 11 вересня, на присутніх, після закриття 52 позачергової сесії, чекав приємний сюрприз: директор комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Олешківської районної ради Надія Басюк звернулася до депутатів районної ради зі словами щирої вдячності за підтримку, сприяння у ремонті та забезпеченні необхідним обладнання та інвентарем приміщення районного інклюзивно-ресурсного центру.

Депутати і всі присутні мали змогу побачити на фото слайдах стан приміщення до початку робіт, а потім голова районної ради Павло Потоцький і Надія Басюк запросили усіх до відремонтованого і повністю готового до роботи центру.

Після огляду приміщень, користуючись нагодою, очільник депутатського корпусу Павло Потоцький від усього серця подякував директору Надії Басюк і всім працівникам комунальної установи за любов до дітей, наполегливість, працьовитість, небайдужість, адже дизайнерське оформлення приміщень та оздоблювальні роботи були зроблені саме власноруч колективом комунальної установи у вихідні, святкові дні та після роботи.

Також подякував Павло Борисович голові міської ради Дмитру Воронову і депутатам міської ради за надане приміщення і фінансову підтримку.

За матеріалами Олешківської районної ради
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон