На депутатів міської ради у Новій Каховці здійснено напад

депутати, напад, За Майбутнє
Вже не перший день Новокаховський виконком окупований представниками КП «Муніципальна варта».

Люди у спецодягу виштовхують журналістів з будівлі виконкому, намагаються розбити обладнання для відеозйомки, ображають та погрожують депутатам міської ради від депутатської групи «ЗА МАЙБУТНЄ».

Сутички з муніципальною охороною виникли через те, що 3 вересня під час сесії Новокаховської міської ради депутат Параскева Джуманіязова звернулася до колег стосовно громадського голосування про збереження паркової зони.


Депутат Параскева Джуманіязова разом з членами депутатської групи «ЗА МАЙБУТНЄ» запропонувала всім депутатам Новокаховської міської ради заслухати результати громадського голосування.

«По виходу з зали засідання на депутатів від групи «ЗА МАЙБУТНЄ» накинулися працівники муніципальної охорони з образами та погрозами. Це вже не перший випадок, коли працівники муніципальної охорони нахабно перешкоджають журналістам та депутатам міської ради виконувати свою роботу. Складається враження, що створена ця так звана охорона не заради охорони правопорядку, а лише заради охорони мера та провладних депутатів від громадських активістів, журналістів, які задають незручні питання, та депутатів, які намагаються контролювати діяльність влади», - розповідає Параскева Джуманіязова.


Депутати були вимушені викликати поліцію та написати заяви про погрози в їхній бік. Також Окремо була написана заява на працівника поліції за бездіяльність.

У свою чергу очільник «ЗА МАЙБУТНЄ» Херсонщини Віталій Богданов заявив: «Це кричущий випадок. Я сьогодні ж звернуся до Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Нехай правоохоронні органи встановлять, що це за приватна охоронна фірма та в якому режимі вона працює. Нова Кахавка – це що, держава у державі? Чому там не дотримуються законів? Здається там треба остудити чиїсь гарячі голови», - вважає Віталій БОГДАНОВ.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон