У Херсоні відсвяткували ювілей ОСББ

Херсон, ювілей, ОСББ
Як треба зустрічати 40-річчя свого об'єднання, можна було побачити на «посиденьках» ОСББ "Шевченко, 1".

Тут понад третину жильців - ветерани заводу Петровського. Шановні люди, які у свої молоді роки важко працювали. А тепер, на заслуженому відпочинку, колишні колеги люблять щодня зустрічатися у затишному дворі, на лавочках.

До слова, представник команди Ігоря Колихаєва «Нам тут жити» Юрій Рожков постійно допомагає сусідам з ремонтом, привіз у двір лавки та урни. Як розповіла голова ОСББ Людмила Садохіна, вони відчули суттєву підтримку і в карантин. Команда волонтерів постачала до багатоквартирних будинків продукти, одяг, необхідні речі для категорійних мешканців.

І у День народження ОСББ, Юрій Рожков та Гавренкова Вікторія завітали з подарунками для кожного ветерана-петровця та солодощами. А заодно дружно вітали першокласника, новонародженого малюка і бабусю з 90-річним ювілеєм!

Тут живе єдина велика родина з 95 осіб. Вони люблять порівнювати себе із дружною сім'єю, мають власний співочий колектив "Молодички" і передать щирі вітання усім добрим людям, демонструючи, як варто цінувати оточуючих.
Громадська платформа Юрія Рожкова «Добро переможе»
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон