В Олешківській районній раді займаються проблемами освіти

Олешки, райрада, Потоцький
От і сьогодні, 3 вересня, у рамках робочої поїздки, голова Олешківської районної ради Павло Потоцький, разом із заступником Костянтином Бугановим, відвідали черговий освітянський заклад.

Разом з депутатами районної ради із Нової Маячки Сергієм Хомуліним і Сергієм Черняєвим, директором комунальної установи «Центр по обслуговуванню установ та закладів освіти району» Олешківської районної ради Миколою Литвиненко вони відвідали комунальні заклади «Новомаячківський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів» і «Новомаячківський заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів» Олешківської районної ради.

Павло Потоцький оглянув навчальні приміщення, умови для перебування та навчання дітей, поцікавився матеріально-технічною базою Новомаячківських шкіл, обговорив з керівниками цих комунальних закладів районної ради питання харчування учнів, забезпечення підручниками, організації підвезення, а також поспілкувався з учителями та працівниками.

У ході візиту очільник районної ради оглянув нещодавно проведену реконструкцію по встановленню металопластикових вікон у Новомаячківській школі І-ІІІ ступенів, яка проведена за рахунок районного бюджету на загальну суму 574 тис. грн., ініціаторами якої були депутати із цього селища Сергій Хомулін і Сергій Черняєв.
За матеріалами Олешківської районної ради
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон