У Херсоні проходить смачна акція для першачків

Херсон, піцца, Карамаліков
Херсонський підприємець Ілля Карамаліков пропонує цікаву акцію для першачків: Приведи бабусю або дідуся на піццу і отримай порцію піцци в подарунок!

Слід відзначити, що це вже не перша соціальна акція від підприємця. Подібні акції — прояв соціально відповідального бізнесу від Іллі Карамалікова. Батько п'ятьох дітей, він прагне до того, аби в місті, де він живе і працює, було комфортно.

Він неодноразово на цьому наголошує і сприяє: влаштовує цікаві акції у своїх закладах, а також допомагає активним мешканцям мікрорайону, де живе — Острова. Одна з яскравих його активностей — шашлик для тих, хто прибирав біля річки. А ще — розіграші та інші цікаві ініціативи.

На початку 2020 року Ілля вже пригощав відмінників піцею в одному зі своїх закладів. Тоді в мікрорайоні Острів жваво користувались пропозицією «Піцца для відмінника. Мешканці мікрорайону були задоволені акцією, а вдячні коментарі жевріли добрим гумором.

Цього року Ілля Карамаліков пропонує акцію саме для першачків — тих, хто вперше іде до школи: «Ця акція саме для першокласників, бо я хочу, аби вони зробили свій перший відповідальний дорослий крок у новому житті: попіклувались про іншу людину», — розповідає Ілля КАРАМАЛІКОВ.

Отже, всіх першачків чекають 1 вересня о 17.00 у «Rey Bar»: Приведи бабусю або дідуся на піццу і отримай порцію піцци в подарунок!
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон