Олександр Касьяненко: Вдома повинно бути найкраще!

Скадовcьк, вибори, Касьяненко
Сьогодні вже загальновідомо, що Олександр Касьяненко збирається взяти участь у місцевих виборах-2020 і буде балотуватися на посаду голови Скадовської громади.

Упродовж довгого часу він вивчає проблеми міста Скадовська та навколишніх сіл та готовий обговорювати їх разом з місцевими жителями, чути їх думки та пропозиції:

- Так, нещодавно ввечері я зі своєю командою вивчав "дитячий" пляж міста Скадовська. Скажу чесно: був тут не вперше. Кілька років тому вже мав привід ознайомитися з цією зоною відпочинку, та на превеликий жаль, з часом нічого не змінилося...

Якщо говорити коротко, то люди заслуговують на кращі умови відпочинку. А те, що ми бачимо на дитячому пляжі, взагалі йде в розріз зі статусом міста-курорту. У нас є непоганий центральний пляж, який показують столичним журналістам, і там силами підприємців-орендарів створено комфортні умови по всій території. Але ж і відпочивають там на 99 відсотків не скадовчани!

А ось тут, куди щовечора після роботи приходить чимало місцевих людей з довколишніх мікрорайонів, зі своїми сім'ями, зовсім інша картина. До "дитячого" пляжу, схоже, ніяк не дійде черга щодо благоустрою, і це при всіх мерах та політичних командах!

Щиро "знімаю капелюха" перед такими ентузіастами своєї справи, як Олександр Єгоров та Олег Заєць. За кілька років роботи на орендованих ділянках дитячого пляжу (по 50 метрів уздовж моря) ці підприємці створили красу і затишок, дбають про чистоту не лише на піску, а й у воді (вони своїми силами все літо регулярно чистять берег від камки). Але все, що на території далі - це жалюгідне видовище, за яке, чесно кажучи, соромно…

Сотні метрів розбитих парапетів, з яких стирчить арматура, а поряд грають і купаються діти! Старі пошарпані радянські навіси та грибки, які вже давно не бачили фарби! Не кращі від них і роздягальні. Усе це так і проситься на металобрухт. На сотні метрів жодної урни для сміття! Жодного громадського туалету десь поблизу!

Окрема тема - стан моря на дитячому пляжі. Наслідки відсутності нормальної циркуляції водних потоків тут помітні, як ніде! Біля узбережжя купа водоростей, які неможливо оминути, заходячи у воду. Як можна заходити в таку воду?!

Звичайно, не кожен підприємець, який готовий вкласти свої кошти у розвиток пляжної зони, наважиться розпочати тут якусь діяльність, бо все одно люди приходять на пляж, щоб перш за все покупатися, а тут купатися нормально ніде!

Я переконаний, що незалежно від різних регалій, статусів, політичних поглядів, всі ми здатні об'єднати наші зусилля, потенціал, розум і мудрість для покращення рекреаційної привабливості нашого міста! Давайте разом почнемо рятувати наше море, зробимо чистий і комфортний скадовський пляж від Воєнки до Цукуру!

Аби нам не соромно було за курорт Скадовськ перед нашими гостями й аби нам самим хотілося відпочивати не на інших курортах, а саме тут, зі своїми родинами, зі своїми дітьми! Давайте разом зробимо так, аби потім кожен з нас хотів сказати: скрізь добре, та вдома - найкраще!, - наголосив Олександр КАСЬЯНЕНКО.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон