В Олешках відбулась панахида за загиблими героями

Олешки, вшанування, Потоцький
У панахиді з нагоди Дня пам’яті захисників України взяв участь Голова Олешківської районної ради Павло Потоцький.

У ці дні минає шість років, як усіх нас шокувала страшна звістка про “Іловайський котел”. Наприкінці серпня 2014 року на Донеччині в оточенні опинилися кілька тисяч українських військових, як із частин ЗСУ, так і з добровольчих батальйонів. Тоді Україна понесла найчисельніші людські втрати.

Відповідно до Указу Президента 29 серпня відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Сьогодні, 29 серпня у місті Олешки на міському кладовищі з нагоди Дня пам’яті захисників України відбулася панахида.

До могил загиблих воїнів АТО прийшли голова Олешківської районної ради Павло Потоцький, голова Олешківської районної державної адміністрації Олександр Дука, заступник голови районної ради Костянтин Буганов, перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина Свистухіна, заступник Олешківського міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ольга Петриченко, рідні та близькі загиблих, військові побратими, молодь, духовенство, аби згадати та вшанувати усіх, хто віддав своє життя за єдину, незалежну Україну, за мир на рідній землі.

Пам’ять тих, хто не вийшов із так званого “зеленого коридору”, вшанували хвилиною мовчання. Голова Олешківської районної ради Павло Потоцький закликав не забувати тих, хто загинув за українську землю, підтримувати рідних і близьких, допомагати їм.

На завершення заходу присутні поклали квіти на могили захисників України…

За матеріалами Олешківської районної ради
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон