На Херсонщину повертаються карантинні блок-пости

Херсонщина, карантин, блокпости
Карантинні блок-пости повертаються на Херсонщину - село Зміївка Бериславського району з сьогоднішнього дня, 29 серпня закривають на карантин.

Відповідне рішення ухвалила Регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, повідомляють в Херсонській облдержадміністрації. Такі дії викликані значною кількістю інфікованих на коронавірус COVID-19 місцевих жителів.

Навколо Зміївки виставлять карантинні блок-пости, а також буде введено додаткові обмеження щодо пересування місцевих жителів по території села та їх перебування у громадських місцях.

Селяни, які працюють за межами Зміївки, на блок-постах будуть проходити температурний скринінг. У самому селі надзвичайники будуть проводити дезінфекцію автошляхів та місць скупчення людей. Як інформують в ОДА, у селі Зміївка наразі 8 випадків інфікування коронавірусом COVID-19.

Карантинні обмеження поки що вводяться на тиждень - до 7 вересня. Якщо епідемічна ситуація в населеному пункті покращиться раніше, то карантин з жителів Зміївки можуть зняти достроково.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон