У Херсоні відкрили Школу Супергероїв

школа, супергерої, Рукавішнікова
Заступниця голови Херсонської обласної ради Оксана Рукавішнікова взяла участь у відкритті Школи Супергероїв на базі Херсонської дитячої обласної клінічної лікарні.

«Обласна рада виділила кошти для створення та облаштування спеціального навчального кабінету для дітей, що перебувають на лікуванні у медзакладі. Спочатку процес навчання діточок онкогематологічного відділення відбувався у гральній кімнаті, і ось, нарешті, їм створено належні комфортні умови для навчання. Дякуємо усім, хто долучився до цієї доброї справи. А нашим супергероям бажаємо суперсили для одужання», - сказала пані Рукавішнікова.

Засновницею Школи Супергероїв є Євгенія Смірнова. Саме її у цьому прагненні підтримала команда «1+1 Медіа» та особисто телеведуча ТСН, куратор Школи Супергероїв Наталія Мосейчук. Першим було відкрито клас у відділенні ВІЛ/СНІД, а потім у відділенні інтенсивної та еферентної терапії гострих інтоксикацій у Національній дитячій спеціалізованій лікарні «Охматдит».

У 2020 році до проєкту було включено КНП «Херсонська дитяча обласна клінічна лікарня» Херсонської обласної ради.

«Депутатський корпус одразу підтримав цю ідею, адже кожен з нас розуміє її надважливість. Мені особисто дуже запали в душу слова Наталії Мосійчук, яка розповіла про те, що при проведенні дослідження дитячих мрій, виявилося, що діти в лікарнях мріють не про гаджети чи щось матеріальне… вони мріють стати здоровими. Наша задача докласти усіх зусиль, аби ця їхня мрія точно здійснилася», - зазначила Оксана Рукавішнікова.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон