Херсонські діти та їх вихователі вдячні благодійникам

Херсон, діти, Спортивний Херсон
Комунальний заклад Херсонської обласної ради «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей» – заклад соціального захисту, який створено для тривалого перебування дітей віком від 3 до 18 років, які опинилися у складних життєвих обставинах; дітей–сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.

Вихованцям Центру надається комплексна соціальна, психологічна, педагогічна, медична та інші види допомоги; проводиться психолого-педагогічна корекція з урахуванням індивідуальних потреб кожної дитини; створенні умови для здобуття дітьми освіти з урахуванням рівня їхньої підготовки, формується у дітей власна життєва позиція для подолання звичок асоціальної поведінки; проводиться трудова адаптація дітей з урахуванням їхніх інтересів та можливостей; розробляються рекомендації з питань соціально-психологічної адаптації дітей для педагогічних та соціальних працівників і батьків.

Для комфортнішого перебування у Центрі вихованцям часто допомагають благодійні організації, фонди та люди, які не можуть залишатися осторонь дитячих потреб та проблем, особливо дітей зі складною долею.

Наразі хочеться відзначити та висловити щиру подяку віце-президенту Херсонської обласної федерації боксу, голові благодійного фонду «Спортивний Херсон» Віталію Вибранському; музиканту та засновнику чайного проекту «Чайні біга» Денису Михальченку за організацію благодійних пожертвувань вихованцям Центру, дітям зі складною долею та усім не байдужим людям, які прийняли участь у цьому проекті.

За кошти, які перерахували з проекту «Чайні біга», адміністрація Центру придбала вихованцям 100 чашок, піддон для душу та сантехнічне приладдя. Інші кошти будуть використані для придбання одягу та взуття вихованцям.

Комунальний заклад Херсонської обласної ради
«Центр соціально-психологічної реабілітації дітей»
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон