Аспірантка ХДУ стала учасницею Літньої школи молодого науковця

аспірантка, ХДУ, літня школа
Вчора, 17 серпня стартувала Літня школа молодого науковця Ради молодих учених при Міністерстві освіти і науки України. Десятеро освітян, серед яких і представниця Херсонського державного університету, виявили бажання стати слухачами і підвищити свій професійний та особистий потенціал.

Школа проводиться з метою покращення якості досліджень молодих учених та їх професійного зростання щодо опрацювання нагальних питань забезпечення академічної доброчесності. Зокрема статусу молодого вченого, важливих аспектів пошуку інформації й оформлення дослідження, відстеження його актуальності та інше.

Навчальна програма передбачає матеріали з новітніми підходами, завдання для самостійного виконання, а також активний feedback від слухачів.

Перше знайомство учасників групи відбулося вчора, 17 серпня. Протягом тижня лектори розкривають різні аспекти наукової діяльності.

«Як аспірантка, яка активно займається освітньою роботою і входить до Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих учених ХДУ, очікую на максимальні результати від навчання й комунікації з лекторами та слухачами з інших закладів вищої освіти і міст України!» – прокоментувала аспірантка ХДУ Тамара Мандич.

Прес-центр ХДУ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон