Херсонську обласну інфекційну лікарню взяли під охорону

больница, охрана, нацгвардійці
Військова частина 3056 Національної гвардії України взяла під охорону Херсонську обласну інфекційну лікарню. Військові патрулюють також територію закладу.

На вході до лікарні стоїть пост нацгвардійців. Вони контролюють, щоб не було порушень карантинного режиму та графіку роботи лікарні.

"Трошки ускладнюється ситуація з хворими, кількість збільшилася. Тому було прийнято рішення управлінням поліції, щоб виставити поти охорони нацгвардії в інфекційній лікарні. Ми зараз від обмежили. Повідомляємо, що люди можуть пройти тестування з 8 по 10 годину ранку. Потім зачиняється", - розповіла офіцерка групи інформації та комунікації військової частини 3056 Аліна Кобець.

Медпрацівники інфекційної лікарні провели інструктаж для військових, як поводитися із відвідувачами, - говорить головна медсестра Херсонської обласної інфекційної лікарні Алла Сокірчак:

"Люди, які не знають режиму, які порушують його в побуті і заходять на територію лікарні, теж мають таку звичку. Без маски, неправильно одягають маску. Нацгвардія не дає потоку людей. Запитують посвідчення співробітників і запитують ціль приходу до лікарні. Транспорт на територію, окрім медичного, не заїжджає".

Стрілець другої патрульної роти військової частини 305 Борис Малков вже охороняв обласну інфекційну лікарню з квітня по червень. На обмеження, розповідає, люди, які приходять до лікарні реагують по різному:

"Реагують із подивом. Не розуміють, що ми тут робимо, питають, чи це вже військовий об’єкт. Але ми несемо служба так само, як і у місті, з охорони громадського порядку".

Працюють нацгвардійці тут у 3 зміни цілодобово, 15 військовослужбовців на добу.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон