Віталій Булюк: Ми повинні створювати на Херсонщині умови для самореалізації дітей

Булюк, діти, умови
Як повідомив заступник голови Херсонської обласної ради Віталій Булюк, в Херсоні замість двох навчальних установ спортивного профілю буде одна.

- 14 серпня на черговій сесії Херсонської обласної наш депутатський корпус приєднав КЗ "Спортивний ліцей імені Шевченка" до Херсонського спортивного коледжу. На такий крок нам довелося піти вимушено. Міністерство молоді і спорту відмовило в присвоєнні ліцею спеціального статусу, а відтак, навчальний заклад не мав права функціонувати, згідно з чинним законом.

Тепер наш ліцей виступатиме в новому статусі - як підрозділ профільного коледжу. Таким чином 156 дітей зможуть продовжити навчання і кар'єру спортсменів - вони займалися футболом, гандболом, вільною боротьбою та боксом.

Хто зна, може серед них є майбутні чемпіони, які прославлять і себе, і херсонський спорт.

Все просто - ми, дорослі, завжди повинні давати шанс нашим дітям і створювати умови, аби вони його могли реалізувати, - підкреслив Віталій БУЛЮК.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон