У Херсоні розповсюдили фейкову газету про одного з політиків (фото)

газета, фейк, колихаєв
Команда Ігоря Колихаєва, лідера партії “Нам тут жити!”, звернулась до мешканців Херсона з попередженням про появу на вулицях міста невеликого накладу газет з брехливими матеріалами. Опоненти Ігоря Колихаєва розуміючи, що його рейтинг підтримки серед херсонців занадто високий для них і недосяжний, почали брудні ігри.

Зокрема на офіційній сторінці Ігоря Колихаєва і його команди говориться про наступне:

“Передвиборча кампанія ще не почалась, а опоненти вже використовують брудні методи у своїй роботі.

Чому вони це роблять? Мабуть тому що не впевнені у своїх силах, не можуть запропонувати херсонцям нічого більшого, крім чорного піару.

Ось таку газету з відверто замовними матеріалами роздають у Херсоні нашим городянам. Дуже прикро, що ви змушені читати цю «чорнуху» та стаєте заручниками брудних технологій.

Замість того, щоб давати херсонцям позитивні та конструктивні пропозиції, опоненти пліткують у соцмережах про команду Ігоря Колихаєва, використовуючи армію фейкових акаунтів, псують білборди.

Наша команда зневажає такі методи роботи опонентів та запевняє, що бажання Ігоря Колихаєва та тисяч херсонців відродити місто цим не спинити!”.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон