Олешківські політики на низькому старті

Олешки, вибори, старт
Низький старт – так називають позицію бігунів, які вже вийшли на бігову доріжку і завмерли в очікуванні команди «старт». Так хто в Олешківському районі Херсонщини готується до старту виборчих перегонів?

Найзапеклішу передвиборчу боротьбу аналітики прогнозують за посаду голови Олешківської ОТГ, оскільки тут серед претендентів немає явного лідера симпатій виборів, а серед можливих кандидатів, які вже заявили про свої наміри балотуватися на голову Олешківської ОТГ називають поки що трьох найбільш відомих політичних гравців.

Це діючий голова Олешківської районної ради – Павло Потоцький, нинішній голова Олешківської міської ради – Дмитро Воронов та депутат Херсонської обласної ради Євген Рищук, який не вигравши парламентські перегони, вирішив спробувати свої можвивості на місцевих виборах.

Найбільш рейтингові політичні партії ще не оприлюднили кого з кандидатів в Олешківському районі вони будуть підтримувати, можливо кандидатів на посаду Олешківської ОТГ буде більше. Так що стежимо за розвитком виборчої кампанії – буде цікаво!

Макс РАМУС

Нагадаємо, що до складу найбільшої в районі Олешківської ОТГ увійдуть Олешківська міська рада, Солонцівська, Козачелагерська, Підстепенська і Костогризівська сільські ради.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон