Новий навчальний рік на кафедрі-ресторанного та туристичного бізнесу Херсонського державного університету розпочнеться з приємних моментів – відкриття сучасної лабораторії ресторанних технологій.
Відкриття сучасної лабораторії – це результат ефективної діяльності керівництва університету, зокрема ректора ХДУ Олександра Співаковського, яка направленої на розбудову матеріально-технічної бази освітнього закладу. Адже високі стандарти освіти в поєднанні з інноваційними технологіями – запорука якісної підготовки висококваліфікованих фахівців, які завжди будуть затребувані на ринку праці.
За словами завідувачки кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ХДУ Олени Орленко, при проєктуванні та оснащенні навчальної аудиторії були використані новітні ресторанні технології та сучасне обладнання, яке використовують на професійних кухнях. «Студенти зможуть набути практичних знань з ресторанної справи. А це – ще один крок до омріяної професії. І, найголовніше, це підвищить рівень професійної підготовки та компетентності фахівців індустрії гостинності», – прокоментувала Олена Орленко.
Наразі в лабораторії тривають роботи по налаштуванню та підключенню техніки. А офіційне відкриття планують у вересні.
Прес-центр ХДУ