В Херсоні в університетському парку встановлять смарт-дерево для зарядки гаджетів

університет, парк, гаджети, смарт
У Херсонському державному університеті триває модернізація та благоустрій паркового містечка. З’являються нові локації для відпочинку та комфортного проведення часу. Не забули й про інновації.

Так, незабаром на території парку планують встановити smart-дерево – технологічну конструкцію з маленьких сонячних батарей. Ініціатором даної ідеї виступив факультет комп’ютерних наук, фізики та математики ХДУ. А втілення проєкту, за словами декана факультету Наталії Кушнір, стало можливим завдяки підтримці випускників факультету.

«Щиро дякуємо групі компаній «ЮГСВЕТ» в особі генерального директора Олега Ковальова, ТОВ ТД «Ватра Південний Регіон» в особі директора Володимира Подпалова за підтримку нашого проєкту. Особлива подяка випускникам факультету – головному інженеру ТОВ ТД «Ватра Південний Регіон» Олександру Ведьорнікову та начальнику цеху СМД Борису Кедровському за реалізацію проєкту для підзарядки мобільних телефонів та інших пристроїв», - зазначає Наталія Кушнір на своїй сторінці у Фейсбук.

Незвичайне дерево з’явиться на локації факультету комп’ютерних наук, фізики та математики.

Встановлення smart-дерева на території університету дасть змогу студентам, викладачам, співробітникам та пересічним містянам за необхідності підживити свої гаджети.

Пресцентр ХДУ
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон