Ігор Колихаєв: Підтримка херсонського спорту – пріоритет для міста, оскільки нам тут жити

Херсон, ремонт, Колихєв
Тренування в гідних умовах, комфортні роздягальні і відремонтовані душові – останні два роки це стало реальністю для вихованців Херсонського вищого училища фізкультури. Ремонти в приміщеннях і спортивних залах провів Фонд Ігоря Колихаєва «Нам тут жити».

Було розуміння: щоб ростити чемпіонів і призерів, потрібні професійні наставники і сучасна тренувальна база. Кадрами училище славилось завжди, а ось учні, які досягли перших результатів, розліталися по іншим школам, де кращі умови, а значить – перспективи.

Ситуація змінилася завдяки меценату Ігорю Колихаєву, який сам все життя займається спортом, створив МФК «Продексім» і підтримує херсонських спортсменів.

І сьогодні зал училища є ареною для проведення змагань з футзалу, гандболу, вільної боротьби, легкої атлетики.


На відміну від тих, хто говорить, як все погано і як хтось повинен прийти і зробити, Ігор Колихаєв рік за роком інвестує в спортивне сьогодення і майбутнє Херсонщини. Він це пояснює просто – НАМ ТУТ ЖИТИ!
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон