У команді Ігоря Колихаєва професіонали своєї справи

колихаєв, директорка, команда
Знайомтесь – Галина Лугова, директорка Антонівської школи №21.

Понад 20 років свого професійного життя вона присвятила навчанню та вихованню підростаючого покоління – нашим дітям. Адже впевнена, що все починається з малого: з зернини – хліб, з промінчика – зоря, а дитина починається з вчителя.

Але вона не лише керівник, вона творча людина, яка вміє створювати красу, там де працює. Власноруч розмалювала стіни у школі, зробила барельєфи, разом з батьками та педагогами ремонтує класи та приміщення міських шкіл та дитячих садочків.

Її творчий підхід до ремонтів настільки сподобався всім, що вона започаткувала у ютубі власний блог, де вчить глядачів хитрощам оздоблення приміщень.

Як у освітянки, у неї болить душа за розвиток освіти, за незахищені права вчителів, батьків та дітей, адже педагогіка – значна частина її життя. Галині Луговій вдалось вже реалізувати 5 грантових проєктів в освіті, серед яких єдина в Україні «Зелена школа», побудована фінами у селищі Антонівка. А це 100 мільонна інвестиція в освіту Херсона.

В політику директорка пішла свідомо, бо без депутатства неможливо відстоювати інтереси херсонців. Як депутатка міської ради домагається виділення коштів на ремонт подвір’я шкіл, дахів, придбання обладнання.

ЇЇ жага до змін співпадає з ідеологією команди однодумців «Нам тут жити» та Ігоря Колихаєва.

Саме в Ігорі Колихаєві вона побачила того, кого Херсону так не вистачає – самовідданого, професійного, чесного, порядного управлінця, який знає, як зробити наше місто комфортним, заможним, успішним, безпечним бо НАМ ТУТ ЖИТИ!
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон