Очільник Херсонщини пообіцяв зробити адмінпослуги доступними для пересічних громадян

адмінпослуги, гусєв, форум
На цьому сьогодні наголосив голова облдержадміністрації Юрій Гусєв під час Форуму адміністративних послуг, мета проведення якого - напрацювання рекомендацій, що допоможуть удосконалити систему надання адмінпослуг у Херсонській області.

«Для Херсонщини реформа надання адміністративних послуг є важливою та пріоритетною. Сьогоднішня дискусія допоможе сформувати дорожню карту трансформації надання адмінпослуг в області. Я переконаний, що наша область може й має стати лідером у цій сфері. Тож чекаю від вас цікавих та змістовних пропозицій», - зазначив очільник Херсонщини.

В рамках заходу представники Міністерства цифрової трансформації України ознайомлять ОТГ та райони Херсонщини з кращими прикладами впровадження системи надання якісних адміністративних послуг.

Додамо, що учасники Форуму мають обговорити наступні питання:
  • досягнення та проблеми реформування системи надання адміністративних послуг в Україні;
  • досвід організації діяльності системи надання адміністративних послуг в ОТГ Херсонщини;
  • застосування Smart-технологій та програм в процесі надання адміністративних послуг, питання прозорості та підзвітності у взаємодії держави та громадянина;
  • реєстр громади як основа успішності процесу надання адміністративних послуг мешканцям громади;
  • практика ефективного використання «мобільних кейсів» як засобу забезпечення принципів доступності та справедливості при наданні адміністративних послуг населенню;
  • Всеукраїнська асоціація ЦНАПів – представництво, взаємодія та обмін досвідом.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон