На Херсонщині у Президента просять дорогу

дорога, будівництво, Президент
На офіційному інтернет-представництві Президента України опублікували електронну петицію, в якій згадується Херсон.

Так, Охотніков Дмитро Євгенович просить Гаранта «розширити та перетворити на бетонну дорогу М14 на відрізку Херсон-Миколаїв-Одеса». Саме цю ділянку чоловік просить зробити 1 класу та з 4 смугами руху.

«У зв'язку з постійним підвищенням температури особливо влітку, та збільшенню перевезення вантажів також особливо влітку (зерновози і т.п.) і у зв'язку із зношеністю цієї ділянки необхідно та можливо завдяки програмі президента Зеленського В.О. "Велике Будівництво", за декілька років перетворити в дуже якісну 1-ого класу цю дорогу.

Також ця дорога користується великою популярністю і у українців, які подорожують Україною, так як зі сходу, з центру, півночі чи заходу до одеських, херсонських, миколаївських курортів дуже комфортно було б їхати саме цією дорогою», - йдеться в петиції.

Також чоловік аргументує чому дорогу потрібно зробити саме бетонною, хоч це дорого та довго. На його думку, бетонна дорога служить набагато довше та є в умовах високих південних температур більш витривалою до вантажівок, які напевно ще дуже багато років будуть їздити з максимальними навантаженнями.

Олена ПІМЕНОВА

Електронна петиція зареєстрована 30 липня 2020 року. Станом на 14.30 3 серпня її підписали 47 осіб з необхідних 25 тисяч. Збір підписів триватиме ще 89 днів. Підтримати її можна за посиланням

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон