Керівник "Центру громадського здоров'я МОЗ України" перевірить роботу лабораторних центрів Херсона

громадське здоров'я, кузін, лаораторії
На Херсонщині перебуває в.о. генерального директора ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України» Ігор Кузін.

Він поспілкувався з головою облдержадміністрації Юрієм Гусєвим та керівниками профільних структур, обласного лабораторного центру МОЗ та обласного центру громадського здоров’я. Протягом дня Ігор Кузін у складі спеціальної комісії працюватиме над перевіркою інформації СБУ про нібито неякісні тест-системи для діагностики COVID-19, закуплені обласним лабораторним центром.

Також у ході спілкування було обговорено показники охоплення населення вакцинацією на Херсонщині, які є одними з найвищих в Україні, та стан підготовки області до нового навчального року в умовах карантину.

Детально про результати роботи Ігор Кузін повідомить завтра, 04 серпня, о 10:00 під час онлайн-брифінгу, який транслюватиметься на сторінці Херсонської обласної державної адміністрації у фейсбуці.

Раніше Херсонці повідомляли, що СБУ розкрила розтрату державних коштів посадовими особами Херсонського обласного лабораторного центру Міністерства охорони здоров'я України.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон