Віталій Булюк привітав випускників Херсонщини зі святом

Скадовськ, привітання, Булюк
Сьогодні, 31 липня заступник голови Херсонської обласної ради Віталій Булюк взяв участь у церемонії вручення атестатів нашим випускникам у місті Скадовськ - ОЗ СНВК "Академічна гімназія":

- Більше 30 років тому я сам закінчив цей навчальний заклад, тож приїжджаю сюди завжди із особливим відчуттям у серці.

Цього року в гімназії 64 випускники. Серед них переможці Всеукраїнських предметних олімпіад і міжнародних конкурсів; переможці, лауреати, дипломанти обласних, Всеукраїнських та міжнародних фестивалів; володарі Міжнародних сертифікатів; переможці спортивних змагань та просто активні учасники шкільного життя. Безперечна гордість школи і батьків - 3 золотих медалістів і 5 срібних.

Замість Будинку культури, зі сцени якого, традиційно, отримували документи про освіту ліцеїсти, я вручав нашим дітям атестати на шкільному подвір’ї - такі реалії. Вручав і думав: ким вони стануть у дорослому житті?

До дорослого шляху наших дітей 11 років готували вчителі – за це їм наша особлива подяка. Вони вчили їх не лише математиці та українській мові, а й патріотизму та порядності. Спільна робота дала випускникам безцінний капітал – знання і любов до України. Я дуже сподіваюся, що це допоможе їм віднайди достойний шлях у житті в середині нашої країни.

Та без допомоги нас, дорослих, нашим дітям не обійтися. Відчуваючи громадянський обов’язок за подальшу долю України, ми можемо і повинні це зробити разом з вами - добрим словом, власним прикладом, а в кого є можливість – взявши відповідальність за їхню освіту.

Наша агрофірма «Булюк» вже навчає для громади Скадовського району у вищих навчальних закладах України двох економістів, стоматолога та поліцейського. Цього року ми також взяли опіку над двома випускниками і будемо давати їм освіту в медичному і сільськогосподарському вищих навчальних закладах. Тож за кілька років НАШ КРАЙ отримає таких необхідних нам спеціалістів.

Усіх випускників Херсонщини – зі святом! І не слухайте тих, хто буде вам казати, що освіта зайва. Так говорять ті, кому не потрібен самостійний та мислячий народ і сильна Україна. Рівняйтесь на тих, хто досяг всього у житті власною працею. Дорогі діти, нехай збуваються ваші мрії. У добру путь!, - наставляв випускників Віталій БУЛЮК.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон