Благодійний візит до херсонської лікарні

Херсон, візит, Рожков
Херсонські красуні-моделі з Креативна команда “luck project” разом з активістами команди Ігоря Колихаєва «Нам тут жити» відвідали маленьких пацієнтів онкологічного відділення Херсонської обласної лікарні.

"Це не перший наш візит до медзакладу, тож, деяких діток ми добре знаємо, навіть подружилися. І хоча, через карантинні обмеження, нам не вдалось поспілкуватись, хлопчики і дівчатка знають, що за них щиро переживають, моляться за їх одужання і завжди раді побалувати!" – розказав представник команди благодійників Юрій Рожков.

От і зараз, окрім іграшок, творчих розвиваючих наборів та дозволених солодощів, гості передали до відділення захисні маски та розхідні медичні матеріали, у яких є потреба.
Робити добро - важливо! А іноді навіть життєво необхідно!!! Для малюків, хворих на онкологічні недуги, гарний настрій - досить сильні ліки, що поліпшують якісний склад крові та гормонів. На цьому наголошують лікарі і вкотре переконалися меценати. Друзі, робімо добрі справи разом!

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон