Херсон стане комфортним містом

Херсон, комфорт, Колихаєв
Ігор Колихаєв зупинився на питанні комфортності Херсона та наголосив, що ситуація потребує змін:

«17-е місце у Херсона в рейтингу комфортності українських міст від авторитетного журналу «Фокус». Рейтингували 22 обласних центри за винятком тих міст, які знаходяться на окупованих і анексованій територіях.

Як херсонець оцінюю ситуацію як критичну. АЛЕ! Саме зараз у всіх нас є шанс зробити крок і змінити майбутнє. Ми в змозі своїми силами створити нову якість життя у місті», – зауважив Ігор Колихаєв.

Він також зазначив, що економіка – первинна, політика – вторинна: «Прозорість ведення бізнесу, інфраструктура, якість муніципальних послуг, вартість квадратного метра житла, достойна заробітна плата, споживчий кошик, безпека – це ті чинники, на які може і повинна впливати міська влада».

Розказав Ігор Колихаєв і про питання побудови ефективної моделі управління містом можна на комунікаційних майданчиках, ініціатором яких він є: «Ми відкриті для всіх, у кого є ідеї, досвід, бажання створити комфортний Херсон.

Приєднуйтесь, щоб потім не говорити, що нічого не змінюється, не чекайте, що хтось прийде і побудує ідеальний світ, не будьте диванними експертами і критиканами, а пропонуйте і дійте.

Тільки разом ми зможемо перемогти бідність, корупцію, безлад. Тільки від нас, від нашої енергії залежить майбутнє, адже Нам тут жити!», – резюмував ініціатор комунікаційного майданчика Ігор КОЛИХАЄВ.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон