Херсонські благодійники допомогли хворій дитині

НТЖ, благодійність, дитина
Відвідати море, улюблений храм і просто частіше бувати на прогулянці у більш комфортних умовах тепер зможе 8-річний Микита - команда "Нам тут жити" передала візочок для хворого хлопчика.

Про цю потребу Юрію Рожкову, лідеру Громадської платформи "Добро переможе" переказали отець Володимир і матінка Галина з Іоанно-Богословського храму селища Зеленівки.
Вони розповіли: "Це - глибоковіруюча родина, прихожани нашої церкви. Поки тато у роз'їздах по роботі, а мама доглядає за дітьми, вони, на жаль, не в змозі самостійно оновити візочок. А у тому, яким досі користувався Микитка, пластмасовому - спекотно і незручно. Зараз питання вирішено.

Ми вдячні тим добрим людям, які відгукуються на усі наші прохання. Це ж далеко не перша допомога від Юрія Рожкова. Завжди з відкритістю, щирістю до людей і розумінням особистих потреб, їхня команда робе багато добрих справ, щоб людям жилось легше."

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон