В Олешківській райраді готуються до сесії

Олешки, райрада, підготовка
Вчора, 24 липня, у рамках підготовки до 51-ї сесії, відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення.

Вела засідання голова комісії Валентина Кравченко. Також у роботі комісії взяли участь голова районної ради Павло Потоцький, заступник голови Костянтин Буганов, радник голови Людмила Шелудько, заступник начальника управління соціального захисту населення районної державної адміністрації Тетяна Височина, директор КЗ «Олешківська ЦРЛ» Олег Попенко, директор КНП «Олешківського ЦПМСД» Світлана Сердюкова, а також редактор районної газети «Вісник Олешшя» Анатолій Полуфакін.

Депутати – члени постійної комісії Тетяна Остапович, Віктор Трембач, Валентина Кравченко, після обговорення питань порядку денного та звернень громадян про надання допомоги на лікування, підтримали надані проекти рішень і рекомендували внести їх на розгляд президії та сесії районної ради.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон