На Херсонщині нічні заклади працюють під виглядом кінотеатрів

карантин, хитрощі, заборони
Оскільки навіть перекривання дороги не допомогло отримати дозвіл на роботу нічних клубів та ресторанів Херсона у період карантинних обмежень, їхні власники вдалися до хитрощів, пише Голос України.

Тепер вони укладають угоди із фірмами, у чийо му статуті є пункт про такий вид діяльності, як показ фільмів. Потім купують чи беруть в оренду екрани та проектори, і миттю перетворюють свої заклади на кінотеатри із нічними показами. А те, що у «кінотеатрах» замовляють напої й закуски, а між столиками танцюють парочки, то вже нікого не обходить.

Хоча дехто з бізнесменів краю навіть до хитрощів у карантин не вдається, а просто ігнорує приписи влади. Приміром, у курортному селі Красне Скадовського району області поліція Херсонщини виявили працюючий всупереч карантинній забороні дитячий табір, куди приїхали відпочивати 25 хлопців та дівчат. Оздоровницю, звісно, закрили, а на власників склали адміністративний протокол. І тепер їм «світить» штраф у сумі від 17 до 34 тисяч гривень.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон