Віталій Булюк про наркотики і зброю на вулицях міст та селищ Херсонщини

Херсонщина, нарада, Булюк
Як заступник голови Херсонської облради Віталій Булюк, взяв участь в координаційній нараді керівників правоохоронних органів області, на якій йшлося про протидію злочинності у 1-ому півріччі поточного року:

- Було чимало сухої статистики - наводити не буду. Служби працюють, буває, ми цього навіть не помічаємо. Коли у нас все добре, ми ж не згадуємо про правоохоронців. Мабуть, це і є одним із критеріїв їх ефективної роботи. Для нас із вами важливо, що херсонським правоохоронцям вдається не допускати резонансних ситуацій, спрацьовувати на упередження, тримати ситуацію під контролем...

Та розслаблятися точно не можна - ні їм, ні нам. Криміналізація країни, на жаль, продовжується. В тому числі, через невраховану зброю, вибухівку і боєприпаси, які потрапляють зі Сходу. Де і в кого вона є - повної картини немає. Те, що "чорний" ринок зброї працює на повну, в мене сумнівів не викликає.

Тому, не в останню чергу в області маємо "картину маслом" стосовно злочинів, вчинених зі зброєю в руках. Дехто пропонує державі викуповувати невраховані стволи. Мене, чесно кажучи, беруть сумніви стосовно таких підходів. Зброя надходитиме - ми викуповуватимемо - біг по колу.

Ще мене непокоїть ситуація із синтетичними наркотичними речовинами. Після наради пройшовся вулицями Херсона - паркани, будинки стовпи... скрізь адреси сайтів, де можна купити психотропні речовини. А наші діти такі цікаві до всього..., - застерігає Віталій БУЛЮК.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон