У вступників Генічеського коледжу ХДУ підвищився середній бал

Генічеськ, вступна кампанія, ХДУ
У Генічеському фаховому коледжі Херсонського державного університету завершилася перша хвиля вступної кампанії-2020 для абітурієнтів, які вступають на основі базової загальної середньої освіти.

Директорка Генічеського фахового коледжу ХДУ Галина Толубець розповідає, що цьогорічна вступна кампанія була досить успішною для начального закладу: «Якщо минулого року середній бал абітурієнтів був 8, то цьогоріч сягає десяти. А це означає, що до нас вступають ті, хто надалі складатиме дуже потужну студентську наукову сім’ю», - наголошує директорка.

Галина Толубець зазначає, що освітній заклад виконав держзамовлення – на бюджетну форму навчання вступило 30 осіб. А вступники, які склали екзамени й претендують навчатися на контрактній формі, зможуть укласти угоду вже наступного тижня.

Абітурієнтам, які вступають на основі повної загальної середньої освіти, в училищі пропонують здобути освіту за двома спеціальностями: «Лікувальна справа» або «Cестринська справа». Додатково студенти мають можливість отримати спеціалізацію з косметології, масажу або основ реабілітації.

Також на базі коледжу відкритий освітній центр «Крим-Україна». Абітурієнти з кримського півострова, які мають намір здобути українську освіту, зможуть вступити до Генічеського фахового коледжу за спрощеною процедурою.

Наразі в закладі готуються до другої хвилі вступної кампанії для абітурієнтів, які вступають на базі повної загальної середньої освіти. Для них передбачено 20 бюджетних місць. Також у фаховому коледжі здійснюється набір вступників з вадами зору.
Прес-центр ХДУ
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон