На Херсонщині благодійний фонд опікується дітьми

фонд, Колихаєв, діти
Благодійний фонд Ігоря Колихаєва «Нам тут жити» постійно опікується маленькими жителями Херсонщини. От і цього разу допомогу отримали діти Нововоронцовщини.

Як розповів директор ДПДГ «Піонер» В’ячеслав Бєлов, нещодавно діти з малозабезпечених сімей та діти-сироти отримали смачні подарунки: «Двісті кілограмів томатів ми передали 145 дітям району із малозабезпечених сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Також соковиту малину, вирощену власними силами господарства, вручено 57 дітям-сиротам та позбавленим батьківського піклування, які виховуються в дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях. Попереду ще багато планів», – поділився В’ячеслав Бєлов та наголосив, що Благодійний фонд Ігоря Колихаєва «Нам тут жити» та районний центр соціальних служб сім’ї, дітей та молоді допомагають втілювати в життя всі ініціативи.

Він також зазначив, що на протязі двох років за рахунок коштів Благодійного фонду та підтримки ДПДГ «Піонер», спільно з Центром соціальних служб було організовано поїздки майже 200 дітей пільгових категорій з населених пунктів району до розважального центру села Любимівки, створеного за підтримки народного депутата України Ігоря Колихаєва: «Кожна поїздка закінчувалась масою позитивних емоцій та сяючими дитячими посмішками. І це того варте! Потрібно творити добро, допомагати, бо НАМ ТУТ ЖИТИ», – резюмував директор ДПДГ «Піонер».
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон