Олена Урсуленко: Правда завжди перемагає

Міськрада, суд, Урсуленко
Рішення по першому позову до керівника управління комунальної власності А.Вербицької – є, - повідомила секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко:

- Можливо, що і ця чиновниця не вміє визнавати помилки, тому піде до апеляційного суду. Але ж я знаю - правда ЗАВЖДИ ПЕРЕМАГАЄ!

Зараз, звертаючись до громади міста, можу сказати одне: якщо чиновники не надають відповідь на Ваші звернення в повному обсязі та в терміни, які передбачені законом України, не марнуйте час - йдіть до суду.

Тільки так ми їх навчимо пам’ятати, що входить до їх функціональних обов’язків і чого вимагає ЗАКОН від працівників органів виконавчої влади навіть, коли це - керівник!

Так, у рішенні суду є декілька абзаців про п.3 «Прикінцевих положень» КАС України, що під час дії карантину (COVID-19), строки оскарження подовжуються, але ж справедливе рішення є! Дякую! А вступу його в дію почекаємо! Головне- будьте здорові! Гарного дня, - побажала Олена УРСУЛЕНКО.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон