В Олешківському районі до зими готуються влітку

Олешки, підготовка, райрада
В Олешківському районі вже триває підготовка закладів освіти та охорони здоров’я до роботи в осінньо-зимовий період.

Голова Олешківської районної ради Павло Потоцький разом із заступником Костянтином Бугановим, радником голови Людмилою Шелудько, головою постійної комісій районної ради з питань науки, освіти, культури, молоді, спорту та взаємодії із ЗМІ Георгієм Журавком та виконуючим обов’язки директора Центру обслуговування установ і закладів освіти району, депутатом Миколою Литвиненком відвідали ФАПи сіл Піщанівка та Підстепне, а також Підстепненську та Козачелагерську загальноосвітні школи.

Робоча група зустрілася із завідуючою Піщанівським ФАПом Любов’ю Соловйовою та обговорили поточні проблеми закладу. ФАП утримується у належному стані й місцеві жителі отримують необхідну медичну допомогу.

У Підстепненському ФАПі вже встановлена система опалення. Завідуюча ФАПом Олена Проценко та виконуюча обов’язки голови Підстепненської сільської ради Валентина Галка зазначають, що залишилися незначні роботи по поточному ремонту приміщення.

Завершуються ремонтні роботи котельні Підстепненської загальноосвітньої школи : замінені опалювальні котли та відповідне обладнання, встановлені вхідні металеві двері та металопластикові вікна.

У Козачелагерській загальноосвітній школі продовжується капітальний ремонт покрівлі, завершуються ремонти у класних кімнатах, коридорах.

Підготовка закладів освіти та охорони здоров’я до роботи в осінньо-зимовий період перебуває на щоденному контролі Олешківської районної ради.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон