Голова Олешківської райради продовжує інспектувати школи району

Олешки, школи, Потоцький
Голова Олешківської районної ради Павло Потоцький разом з заступником Костянтином Бугановим та в.о. директора Центру обслуговування установ і закладів освіти району Миколою Литвиненком постійно відвідують навчальні заклади районної ради, аби проінспектувати хід ремонтних робіт у школах району.

Щоб промоніторити стан закладів освіти на даний час, Павло Борисович зі своєю командою, у тому ж складі, вкотре відвідав Костогризівську школу, де ознайомився зі станом проведення ремонтів.

На разі у навчальному закладі замінили підлогу спортзалу, застарілі металеві водопровідні труби поміняли на пластикові, які мають величезну кількість позитивних якостей, зробили відкоси на вікна, відновили освітлення, придбали нові мийки для кухні тощо.

Широкого спектру робіт потребує Раденська школа. Зараз тут триває «велике будівництво» – реконструкція будівлі закладу, кошти на проект якого та співфінансування відновлювальних робіт виділили депутати Олешківської районної ради.

Народні обранці оглянули, як споруджуються скріплювальні стіни, встановлюється «пояс» для «зшивання» частин будівлі.

Під час інспекції Раденської ЗОШ до депутатів приєднався голова районної державної адміністрації Олександр Дука. Можновладці обговорили обсяг та графік виконання робіт, необхідних для вчасного завершення реконструкції закладу.

Загалом у перевіряючих склалося позитивне враження від побаченого і суттєвих зауважень не викликало. Сподіваємося, що районна влада встигне зробити все заплановане і навчальні заклади зустрінуть своїх вихованців багатьма обновами.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон