На Херсонщині курортні пляжі захопив небезпечний фастфуд

пляж, фастфуд, небезпека
Навіть у розпал коронавірусної епідемії на пляжах курортів Херсонщини як процвітала, так і процвітає стихійна торгівля фастфудом сумнівного походження, пише Голос України.

У цьому переконалися інспектори Держпродспоживслужби, котрі спільно з працівниками поліції Скадовського району вийшли в рейд на Чорноморське узбережжя у селищі Лазурному.

Наслідки: адміністративні протоколи склали на 24 "диких" торговців вареною кукурудзою, свіжим молоком, креветками. Причому всі ці смаколики, що швидко псуються, годинами тягали пляжем у пластикових відрах, за скаженої спеки, що перевищувала сорок градусів за Цельсієм. Пригостився – і ризикуєш потрапити до лікарні із харчовим отруєнням.

Те саме у курортному селищі Залізний Порт сусіднього Голопристанського району. Тут також виявили шість місць стихійної торгівлі тими ж креветками та овочами, повідомляє прес-служба Головного управління Держпродспоживслужби у Херсонській області. Тобто в процесі "оздоровлення" можна так шлунок прочистити, що до повернення додому його й "докупи" не збереш!
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон