Заступник голови Херсонської облради запрошує летіти до Львова

Булюк, Львов, аеропорт
Тепер херсонці можуть собі це дозволити і сьогодні, 4 липня вже зустріли перший літак Львів-Херсон в Херсонському аеропорту, - повідомив Віталій Булюк:

- Відкриття нового рейсу - це завжди вагома подія для будь-якого аеропорту, а в таких непростих умовах, це ще й невеликий подвиг. Безмежно радий, що Херсонський аеропорт - комунальне підприємство Херсонської облради, потроху виходить із коронавірусного піке і що Захід летить на Південь, а Південь - летить на Захід.

На нашій мальовничій Херсонщині є чим порадувати і вразити гостей. Навіть не встояв голова Львівської обласної ради і сьогоднішнім рейсом прилетів до нас зі своєю сім'єю. Лише відпочинком наш колега не відбудеться.

Ми вже спланували попрацювати щодо взаємовигідної співпраці між різними туристичними агентствами Херсона і Львова. Коли ми зустрічали делегацією, одна львів'янка посміхаючись нам сказала, що дуже рада відкриттю цього напрямку - якась година і вже на місці, і не потрібно 19 годин витрачати на потяг. Хто їздив поїздом Херсон-Львів, той її зрозуміє.

Так що цей рейс, можна вважати новим поштовхом, який дасть змогу приймати якнайбільше туристів у нашому краї. А це, в свою чергу, допоможе до кінця року нашому аеропорт вийти на ті потужності, на які він заслуговує і вони будуть не меншими, ніж ми мали у минулому році. Є такі сподівання і ми робимо все, аби цього досягти!, - наголосив Віталій БУЛЮК.



© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон