У Херсоні відзначили п'яту річницю створення Національної поліції

Херсон, річниця, Національна поліція
Сьогодні, 4 липня поліцейських Херсонщини привітали з професійним святом – Днем Національної поліції України.

Поліцейські щоденно оберігають мир та спокій у нашій країні, захищають права та інтереси громадян від протиправних посягань, щомиті готові прийти на допомогу тим, хто потрапив у біду, ризикуючи власним життям.

Поліція Херсонщини прагне зберегти найкращі досягнення минулих поколінь і, у той же час, йти в ногу з новітніми тенденціями, щоб забезпечити якісне і професійне реагування на сучасні виклики.

Кращі співробітники підрозділів поліції Херсонщини отримали відзнаки, цінні подарунки та подяки від Міністерства внутрішніх справ України, Національної поліції України, Головного управління Національної поліції України у Херсонській області, Служби безпеки України, а також Херсонської обласної державної адміністрації та Херсонської обласної ради.

Сьогодні поліцейські вшанували пам’ять загиблих колег хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіалу «Калина долі». Окрім того, рідним загиблих правоохоронців начальник поліції Херсонщини Олександр Прокудін вручив пам’ятні жетони «Мій тато-герой» та сертифікати до нього.

«Шановні колеги! З кожним роком ми все ближче наближаємось до поставленої мети - створення ефективної поліції, політично нейтральної, основною метою якої є служіння і захист громадян. Бажаю всім здоров’я, невичерпної енергії, твердості духу та мудрості у прийнятті рішень, нових досягнень і звершень в ім’я миру і процвітання нашої України.

Хай здійсниться усе заплановане, а робота, обрана за покликом душі, приносить задоволення та якомога менше переживань. Я хочу подякувати всім поліцейським, пенсіонерам та службовцям за величезну роботу! Вітаю вас, дорогі колеги, з Днем Національної поліції України!» - привітав поліцейських начальник Головного управління поліції області Олександр ПРОКУДІН.

Відділ комунікації поліції Херсонської області
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон