Урочистий день для випускників Генического медичного училища

випускники, Євстратов, Толубець
Вчора, 30 червня у спортивному комплексі Генического медичного училища Херсонського державного університету відбулися урочистості з нагоди «Випуску – 2020».

Зі словами вітань до присутніх звернулася директор училища Галина Толубець. Побажавши успіхів у нових починаннях наголосила, – що з гордістю може називати випускників фахівцями своєї справи.

Вже традиційно з привітаннями до випускників звернувся голова Генічеської районної ради Андрій Євстратов. Він побажав випускникам успіхів, натхнення, міцного здоров’я та запросив розпочати свій трудовий шлях у медичних закладах нашого району.

Найбільш хвилюючим моментом стало вручення довгоочікуваних дипломів. Одинадцять молодших спеціалістів отримали диплом з відзнакою.

Особливими оплесками відмічали групу випускників, де навчались студенти з вадами зору, вони показали високі результати в навчанні: з 14 — 4 дипломи з відзнакою. Всі вони мають можливості отримати вищу медичну освіту в Херсонському державному університеті на медичному факультеті.

Після вручення дипломів випускники були нагороджені грамотами: за відмінне навчання, активну участь у житті училища та спортивні досягнення.

Випускники висловили слова вдячності: адміністрації, викладачам, класним керівникам і всім тим, хто ці довгі роки вчив: добру, справедливості, чесності, толерантності, радів успіхам і заспокоював у години смутку.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон