Поліцейські Херсона провели рейд на захист тварин

зоозахист, поліція, тварини
Про захист тварин від жорстокого поводження розповіли жителям міста Херсона під час спільного рейду дільничні офіцери поліції та представники громадської організації «Зоозахист Херсонщини».

- Після нещодавньої робочої зустрічі з представниками громадської організації «Зоозахист Херсонщини» ми обговорили з ними питання взаємодії та налагодження співпраці не лише по документуванню, розкриттю та розслідуванню злочинів відносно тварин. А і щодо проведення профілактичної роботи по недопущенню жорстокого поводження з тваринами. З цією метою ми розробили спеціальні листівки, у яких закликали громадян одразу повідомляти в поліцію про факти знущань над тваринами, - зазначив заступник начальника Управління превентивної діяльності поліції області Ярослав Шанько.

Дільничні офіцери поліції разом із зоозахисниками роздали херсонцям інформаційні листівки та нагадали, що жорстоке поводження з тваринами є неприпустимим явищем і у разі виявлення таких фактів потрібно негайно телефонувати на лінію «102», аби в подальшому не допустити подібних випадків.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон