Херсоном повинна управляти професійна та порядна команда

нам тут жити, колихаєв, херсон, яременко, лугова

Щастя і добробут кожної української родини, гідна робота, безпечні та комфортні умови життя – це те, чого прагнуть херсонці.

Заради майбутнього Херсона об’єднуються порядні, професійні та відповідальні люди. Саме такі й сформували депутатські групи «Нам тут жити» в міській та обласній радах.

«Люди, які входять до депутатської групи «Нам тут жити» – це команда професіоналів, які розуміють життя міста, всіх його сфер та хочуть, аби Херсон змінювався на краще. Ми об’єднуємося навколо народного депутата Ігоря Колихаева, який своїми вчинками, благодійністю, діями показав, що він патріот свого міста та країни», – наголосив депутат Херсонської міської ради (група «Нам тут жити») В’ячеслав Яременко.

І дійсно, щоб досягти успіху в розвитку нашого міста, Херсоном повинна управляти команда досвідчених фахівців, яка вирішить проблеми та зупинить деградацію.

«Ідеї, дії, плани двох депутатських груп «Нам тут жити» міської та обласної рад співпадають, вони єдині. Ми збираємось, обговорюємо, ініціюємо різні задуми та проєкти. Я думаю, що це не остаточна кількість політиків на сьогоднішній день в нашій новосформованій депгрупі», – резюмувала депутатка Херсонської міськради (група «Нам тут жити») Галина Лугова.

З кожним днем все більше порядних та професійних людей приєднуються до команди Ігоря Колихаєва «Нам тут жити». Адже всі розуміють, що тільки об’єднавшись можна досягти результатів, які відчують херсонці.

Нам тут жити


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон