Олександр Співаковський: Сьогодні медикам рукоплескає весь світ

Медики, подяка, Співаковський
Приєднався до аплодисментів медикам ректор Херсонського державного університету Олександр Співаковський:

- Дорогі друзі! Своє професійне свято відзначають представники, мабуть, найшляхетнішої професії на землі – медики, праця яких – це велике щоденне служіння людям.

Лікар, як і вчитель, професія жертовна, яка не дає права на спокій і відпочинок, на власні емоції чи навіть на страх. Ніколи не перестану захоплюватися вашими витримкою та оптимізмом, вмінню не опускати рук навіть у найважчих ситуаціях.

Ви весь час напоготові, щодня – наче на передовій. Без особливих сподівань на гідну оцінку своєї праці чи на звичайне людське «дякую»…

Але сьогодні вам заслужено рукоплескає весь світ. Ви зараз - найважливіші люди на землі. Прийміть і мою безмежну вдячність за вашу вірність клятві Гіппократа, за високий професіоналізм, за чуйність і теплоту сердець.

Хай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею! І нехай людська повага і вдячність завжди супроводжують вас у повсякденному житті!, - побажав Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон