Віртуальний фестиваль із реальним визнанням у херсонському виші

ХДУ, таланти, конкурс
У карантин дистанційно можна не тільки навчатися, а й демонструвати свої творчі здібності.

Саме так і вирішили у Херсонському державному університеті, перенісши до віртуального простору традиційний для вишу фестиваль мистецтв «Молода хвиля».

Сподівання справдилися: на суд журі студенти незабаром надіслали 46 своїх відеокліпів, знятих у домашніх студіях. Вони представили не тільки вокальні дебюти, а й грали на музичних інструментах, презентували художнє читання тощо.

З цих 46 «роликів» обрали дев’ять найкращих , причому переможці «Молодої хвилі» отримали не тільки грамоти, а й невеличкі заохочувальні премії від ректорату та спонсорів – по триста-п’ятсот гривень.

Скромно, та тут питання було не в грошах, а насамперед у визнанні поціновувачів. А його не бракувало: адже виступи учасників фестивалю активно тиражувалися у Інстаграм та Фейсбук, у підсумку набравши понад вісімнадцять тисяч переглядів, наголошує один з співорганізаторів конкурсу, проректор Сергій Кузнєцов.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон