На Херсонщині ОТГ отримують "скриньки здоров'я"

громада, засоби захисту, проект
На Херсонщині, Вербівська громада стала учасником Проекту “Підтримка ОТГ у боротьбі з пандемією COVID-19”, який реалізується Міжнародним благодійним фондом “Карітас України” за підтримки Програми “U-LEAD з Європою”.

Програма 2U-LEAD з Європою” спільно з міжнародним благодійним фондом “Карітас Україна” започаткували проект “Підтримка об’єднаних територіальних громад у боротьбі з пандемією COVID-19”.

У рамках цього проєкту для об’єднаних територіальних громад України підготували скриньки здоров’я “Сильніші разом”. Засоби індивідуального захисту та предмети першої необхідності для медичних працівників отримали й Вербівська ОТГ.

У кожному наборі — медичні маски, костюми біологічного захисту, захисні окуляри, респіратори, медичні рукавички, 1 безконтактний термометр та засоби для дезінфекції.

— Наша сільська рада стала учасником проєкту від Міжнародного благодійного фонду “Карітас України” в рамках заходів по протидії розповсюдженню коронавірусної інфекції. І ось маємо приємну новину: “Скринька здоров’я” надійшла для медичних працівників Вербівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини та Дем’янівського фельдшерського пункту — повідомила очільниця Вербівської ОТГ Тетяна Ганелі.

Не секрет, що навіть для добре підготовлених закладів охорони здоров’я, подолати виклики спричинені COVID-19 — складне завдання. Практика засвідчила, що дефіцит необхідного обладнання та засобів захисту може вплинути на рівень медичної допомоги та безпеку, як пацієнтів, так і лікарів. Тож допомога, яку отримали медзаклади Вербівської об’єднаної територіальної громади стануть їм у нагоді.

Довідково. Міжнародний благодійний фонд “Карітас України”, що входить в одну з найбільших міжнародних мереж благодійних організацій у світі та Європі, за підтримки Програми “U-LEAD з Європою” реалізує Проєкт “Підтримка об’єднаних територіальних громад у боротьбі з пандемією COVID-19”.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон