Депутати Олешківської районної ради зібралися на ювілейну сесію

Олешки, рада, сесія, Потоцький
Злагоджено та оперативно, під керівництвом голови районної ради Павла Потоцького, сьогодні, 12 червня 2020 року, відбулася 50 сесія сьомого скликання.

В роботі пленарного засідання взяли участь депутати районного органу місцевого самоврядування, начальники управлінь і відділів районної державної адміністрації, керівники комунальних установ, районних служб та ЗМІ.
Традиційно, перед початком засідання Павло Борисович привітав народних обранців, які відсвяткували день народження у міжсесійний період.
У ході засідання було розглянуто 34 питання порядку денного, які були детально опрацьовані попередньо – на постійних комісіях та президії районної ради.

З метою розв’язання найважливіших проблем розвитку району та окремих галузей економіки, забезпечення ефективного використання фінансових, матеріально-технічних та кадрових ресурсів, депутатами внесені зміни до до програми соціально–економічного та культурного розвитку Олешківського району, пожежної безпеки на 2012-2020 роки, розвитку закладів охорони здоров’я, доповнили програми «Соціального захисту громадян району», «Розвиток освіти Олешшя – інвестиції в майбутнє району», розвитку архівної справи.

Усвідомлюючи необхідність всебічного розвитку дитини з особливими потребами, народні обранці виділили 250 тис.грн на закінчення ремонтних робіт Олешківського інклюзивно-ресурсного центру.

З метою приведення Статутів комунальних підприємств районної ради згідно вимог часу, затвердження тарифів та платних послуг закладів охорони здоров’я, типової форми контракту з керівниками комунальних закладів загальної середньої освіти Олешківської районної ради, збереження мережі районної стоматполіклініки, розвитку орендних відносин та контролю роботи директорів бюджетних установ, депутатами прийнято 20 рішень питань власності.


Одноголосними вони були і при прийнятті інших рішень, що мають значиму вагу в забезпеченні життєдіяльності району.


За матеріалами Олешківської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон