Ректор ХДУ про девіз для журналістів

Свято, привітання, Співаковський
Ректор Херсонського державного університету Олександр Співаковський привітав журналістів з професійним святом та побажав, щоб девізом їх діяльності була справедливість.

…Їх називають «четвертою владою», вони впливають, інформують, викривають Неможливо уявити суспільство, позбавленим інформації, комунікаційних мереж, об’єктивного висвітлення фактів і подій. Ніщо в сучасному світі високих технологій і шаленого ритму життя не коштує так дорого, як інформація.

Сьогодні в Україні відзначають День журналіста - свято, яке об'єднує людей творчої та екстремальної професії. У цей день бажаю Вам, шановні журналісти, у гонитві за «смаженими» фактами не намагатися нікого образити, адже ваш девіз - тільки справедливість!

Бажаю нових звершень, невичерпної творчої наснаги, професійного зростання, гарного настрою, хороших гонорарів, вдячної аудиторії, позитивних новин! Хай робота кипить!, - побажав Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон