На Херсонщині наркотики вирощували посеред городу

Генічеськ, наркотична плантація, Балута
В рамках проведення відпрацювання «Мак» оперативники Генічеського відділення поліції виявили понад 500 насаджень снотворного маку.

Поліцейські отримали оперативну інформацію, що один з жителів району вирощує рослини снотворного маку. Оперативники з’ясували, що 52-річний чоловік висадив на своїй присадибній ділянці наркорослини.

Щоб сховати мак від сторонніх очей, чоловік висадив його у городі серед інших овочів, постійно удобрював і поливав. Чоловік пояснив, що наркорослини вирощував для власного вживання.

Як розповів начальник Генічеського відділу поліції Сергій Балута, в ході санкціонованого обшуку поліцейські вилучили понад 500 кущів снотворного маку. Зразки наркорослин направлені на експертизу.

Відкрите кримінальне провадження за ст.310 Кримінального кодексу України «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель». Триває слідство, - повідомляють у поліції Херсонської області.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон