В Херсонській обласній раді створили нову депутатську групу

Херсон, депутатська група, створення
В Херсонській обласній раді з’явилась нова депутатська група «Нам тут жити», про це на початку засідання оголосив депутат Юрій Рожков.

Депутат Херсонської облради Юрій Рожков повідомив на сесії про створення депутатської групи «Нам тут жити», до складу якої увійшли 5 депутатів, представників різних політичних сил: Юрій Рожков (БПП), Оксана Рукавішнікова (БПП), Тетяна Гасаненко (Самопоміч), Любов Глова (Батьківщина), Олександр Книга (Укроп).

Їх об’єднує спільна мета – рух вперед та кардинальна зміна соціально-економічної та суспільної ситуації. Херсонщина повинна бути кoмфopтнoю i бeзпeчнoю для життя. Адже нам тут жити.

Новоутворена група є представництвом в обласній раді політичної партії Ігоря Колихаєва «Нам тут жити».


Довідково: Ігор Колихаєв – херсонець, діючий депутат Верховної Ради України, член парламентської групи «За майбутнє».

Лідер партії «Нам тут жити» Ігор Колихаєв вже робить все можливе, аби Херсонщина стала економічно спроможною та вийшла в лідери серед областей України.

На його думку, херсонці та жителі області пoвиннi oб’єднaтися нaвкoлo гoлoвнoї iдeї, зaклaдeнoї у тpи пpocтиx cлoвa – «Нaм тут жити».
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон