У Генічеському районі відновлюють змагання з футболу

генічеськ, футбол, кубок
Після отримання дозволу виконкому УАФ регіональним асоціаціям проводити змагання на Херсонщині відбулися декілька нарад представників та офіційних осіб команд-учасниць щодо початку та відновлення чемпіонатів та розіграшів кубків.

Наголошується, що на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2020 № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів» змагання розпочинаються або поновлюються без глядачів, з кількістю учасників до 50 чоловік, за умови дотримання відповідних рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів під час організації та проведення змагань.

Генічеському районі розіграш Кубка району розпочнеться 7 червня, у неділю.

Про це повідомляє Новий візит з посиланням на Футбол Херсонщини.

Вісім колективів, що зголосилися посперечатися за почесний трофей, розподілені жеребом на дві групи, матчі в яких пройдуть за коловою системою. По два переможці кожної з груп у півфіналах визначать фіналістів розіграшу.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон