Студенти ХДУ навчаються онлайн

квіз, студенти, онлайн
Традиційно у травні студенти соціально-психологічного факультету, спеціальності "Психологія" Херсонського державного університету разом зі своїм викладачами, доцентом Світланою Бабатіною та викладачем Вікторією Мойсеєнко відвідують практичні заходи та семінари, що проходять у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки.

Цього року учасники не змінили традиціям, та провели на платформі Zoom мистецький квіз "Аналіз невербального мовлення та вербальних діалогів по мотивам фільму та новели «Сонячна алея» Томаса Бруссіга".

В бібліотеці зпропонували студентам зануритися у життя підлітків розділеного муром Берліну та проаналізувати їхню поведінку, стосунки та побутові моменти, спираючись на фото. Студенти не читали новелу та не дивилися фільм, але мали дати характеристику головним героям та аналізувати їхні дії маючи лише фото. Було дуже цікаво порівняти асоціації та психологічний аналіз поведінки героїв, зачитуючи фрагменти із новели чи переглянувши фрагменти із екранізації.

Дана форма роботи є корисною для майбутніх психологів, адже невербальна комунікація часто надає більше інформації про людину, аніж її мовлення.

Дякуємо студентам за чудові ідеї та професійний аналіз, тим паче, що це була наша перша робота у такому не зовсім звичному для багатьох форматі. З нетерпінням чекаємо наступної зустрічі.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон